Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, null given in /var/www/vhosts/agf.ro/httpdocs/inc/forum/Reclame.php on line 169
Regulament - Forum AGF
  AGF Logo  Actiuni   Curs Valutar   Extern  

     
      -  Întregistrare  -  Parolă uitată

      Regulament - Forum AGF

     
 Scop

Forum AGF este dedicat exclusiv investitorilor la bursa.

In cadrul forumului persoanele interesate de piata de capital pot analiza si comenta informatii si stirile aparute care ar putea avea o influenta asupra evolutie actiunilor la bursa.

 Principiile AGF

Forumul AGF respecta dreptul fiecarui participant la libera exprimare, iar acest drept poate fi exercitat cu conditia de a respecta si dreptul celorlalti la libera exprimare.

AGF este un forum al investitorilor, independent de orice companie de brokeraj, de consultanta financiara sau orice alt organism sau institutie a pietei de capital.

 ATENTIE!

Opiniile exprimate pe Forum nu reprezinta sugetii de investitii. Cei care posteaza pe forum pot fi investitori activi pe piata de capital si pot avea un interes material legat de actiunile analizate.

 Pe Forumul AGF este strict interzis:

 1. Dedublarea de personalitate - aceiasi persoana sa foloseasca 2 conturi de Forumist.
 2. Comportamentul ofensator fata de ceilalti Forumisti prezenti.
 3. Folosirea cuvintelor obscene.
 4. Folosirea abuziva in mesaje a LITERELOR MARI.
 5. Folosirea abuziva a Emoticons.
 6. Postarea mesajelor publicitare de orice fel fara acordul AGF.
 Recomandari de comportament

Cu scopul de a incuraja discutiile contructive publicam "Regulile polemicii civilizate - Oxford University". Aceastea nu au caracter imperativ, contituie doar o recomandare.
 1. In orice polemica stiintifica, sociala sau politica, discutia trebuie sa se rezume la schimbul de idei care au contingenta cu problema respectiva.

 2. Partile aflate in polemica folosesc drept argument fie teorii stiintifice, fie fapte concrete din realitate care sunt relevante in ce priveste problema discutata.

 3. Partile nu au dreptul sa aduca in discutie caracterul, temperamentul sau trecutul adversarului, deoarece acestea nici nu infirma, nici nu confirma validitatea ideilor pe care le sustine.

 4. Partile nu au dreptul sa puna in discutie motivele care determina atitudinea ideatica a adversarului, deoarece acesta abate discutia de la problema in sine.

 5. Etichetarea adversarului prin mentionarea scoli de gindire, clasei sociale, organizatiei profesionale sau partidului politic din care acesta face parte, constituie o īncalcare a regulilor polemicii si dezvaluie slabiciunea lipsei de argumente. Intr-o polemica civilizata conteaza numai argumentele invocate de adversar ca individ si nu ca membru al unei scoli sau organizatii. Nu ai dreptate pentru ca esti ginditor materialist, patron sau laburist, ci daca argumentele tale sunt convingatoare sau nu.
 Raspunderea juridica

 • Responsabilitatea juridica pentru mesajele postate pe Forumul AGF apartine in totalitate persoanelor care au scris mesajele.
 • Opiniile exprimate pe AGF nu reprezinta pozitia ofiala a AGF, sunt doar punctele de vedere ale persoanelor care doresc sa se exprime.
 • AGF are doar responsabilitatea de a asigura solutia tehnica pentru functionarea Forumului in conditii optime si remedierea problemelor tehnice aparute in cel mai scurt timp posibil.
 Copyright

 • Drepturile de autor pentru mesajele publicate in cadrul Forumului AGF apartin autorilor si AGF.
 • Puteti folosi continutul Forumului AGF strict pentru uz personal.
 • Este strict interzisa reproducerea partiala, integrala sau modificata a mesajelor postate in cadrul Forumului AGF fara permisiunea AGF.